​Tidsplan

Beslutningsfasen  »  Byggetilladelse »  Byggefasen  »  Overtagelsen  »  Lokalplantjek  »  Byggegrunden  »  Kontrakten/ABT93  »  Tidsp​lan​

Det går ofte cirka 9-12 måneder fra en kunde henvender sig til os, til huset er indflytningsklart. Et typisk forløb ser sådan ud:

Beslutningsfasen:

(Fra din første kontakt til os, til vi underskriver byggekontrakt)

  • Færdigtegnet hus: cirka 3-5 uger
  • Specialtegnet hus: cirka 4-8 uger (hertil kommer 4-6 uger til udfærdigelse af nødvendige arbejdstegninger og beregninger)

Byggetilladelse:

(Fra underskrevet byggekontrakt til byggeriet starter)

Kommunernes sagsbehandlingstid variere fra 2-3 uger helt op til et halvt år.

Byggefasen:

(Fra byggeriet starter til du kan flytte ind)

Cirka 6-9 måneder, afhængigt af husets kompleksitet og hvornår på året der bygges.

Lægges disse tal sammen vil man se, at det hurtigste forløb nok ligger omkring 8 måneder i alt, mens der i værste fald kan gå over 1½ år inden du kan flytte ind (kommunens sagsbehandlingstid er den store ubekendte faktor). Sidstnævnte forekommer dog sjældent, og typisk går der altså cirka 9-12 måneder fra en kunde kontakter os, til huset er indflytningsklart.

Vi forpligter os til en fast tidsplan

Tidsforbruget i beslutningsfasen er vi ikke helt herre over, det afhænger jo også af dig, og kommunernes sagsbehandlingstid kan vi ikke gøre noget ved.

Men vores eget tidsforbrug til at bygge huset har vi styr på, så derfor skriver vi i byggekontrakten under på, hvor lang tid byggefasen varer, fra det øjeblik byggetilladelsen er klar fra kommunen. Overskrider vi vores egen tidsplan, betaler vi dagbøder til dig. Så det vil vi gøre alt for at undgå.

Desuden sætter vi en ære i at aflevere huset til tiden.

Navn​

Nicolai Nørrelund

Find os

Ravnstrupvej 57

4160 Herlufmagle

Kontakt os

Telefon: ​50 90 02 34

E-mail: nn@norrelund.com